Logistik & Supply Chain Management

Logistik & Supply Chain Management

4. udgave

Udgivelsesdato: 1. august 2022

Pris: 292,00 kr.
Køb
Læs mere

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Trojkas lærebog Logistik & Supply Chain Management, 4. udgave. Lærebogen har et stort og trofast publikum, og er således med årene blevet en klassiker inden for mange mellemlange og lange uddannelser, hvor logistik og supply chain management indgår som en større eller mindre del af uddannelsen.

Bogen indeholder 11 centrale kapitler, der alle er grundlæggende men også særdeles aktuelle i forhold til at forstå og praktisere logistik og supply chain management. Fagområdet logistik og supply chain management har gennem de seneste år være inde i en rivende udvikling, specielt inden for bæredygtighed, digitalisering og robuste forsyningskæder.

Bogen er populær blandt undervisere og studerende i kraft af sin let forståelige og pædagogiske tilgang, høje faglighed og mange anvendelige figurer og eksempler. Bogen giver med det udgangspunkt gode muligheder for diskussioner og tilegnelse af fagets emneområder, teorier og modeller.

Undervisningsmaterialet omfatter foruden lærebogen en opgavesamling med cases og opgaver samt online materiale på bogens webside på www.trojka.dk
Det er bl.a. muligt at downloade PowerPoints med alle lærebogens figurer.

Lærebogens kernestof behandles i overensstemmelse med studieordninger på KVU- og AU-uddannelser. Bogen er velegnet til markedsføringsøkonom, handelsøkonom, logistikøkonom, serviceøkonom, akademiøkonom/merkonom, HA, HD og andre videregående uddannelser, hvor logistik og supply chain management indgår i uddannelsesforløbet.

April 2022
Kim Sundtoft Hald og Diana Cordes Feibert

Logistik & Supply Chain Management - 4. udgave
Kim Sundtoft Hald & Diana Cordes Feibert
Redigeret af Niels Vestergaard Olsen
4. udgave 2022
Hæftet
ISBN: 9788771541540
384 sider
Pris: 292,00 kr.
Udgiver: Trojka

Læs et uddrag af lærebogen

Private kunder kan købe licenser til Trojkas e-bøger hos Praxis -   Streames digitalt på praxisOnline