Handelsbetingelser

OPRETTELSE AF PROFIL For at kunne handle på Trojka.dk skal du være oprettet som kunde. Du opretter en profil her. Bemærk, at for uddannelsesinstitutioner skal vi kende EAN-nummeret for at kunne udsende en elektronisk faktura. Disse oplysninger skal derfor oplyses ved oprettelse af en profil.

PRISER Alle priser på www.trojka.dk angives i danske kroner ekskl. moms, medmindre andet er anført. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

FAKTURERING Alle offentlige institutioner vil modtage en elektronisk faktura, såfremt vi er bekendte med EAN-nummeret. EAN-oplysninger skal indtastes på vores bestillingsside.

KONTROL AF INDTASTNINGER Du vil altid kunne kontrollere, at de oplysninger, du har angivet, er korrekte. Du har altid mulighed for at rette evt. indtastningsfejl, inden du afgiver din bestilling.

ORDREBEKRÆFTELSE PÅ E-MAIL Når du har handlet via Trojka.dk sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til den e-mailadresse du har oplyst på din profil.

COOKIES Trojka.dk benytter sig af cookies; det er små tekstfiler, der gemmes i din browser. Læs evt. mere her.

Særligt for bestilling af trykte bøger

LEVERING AF TRYKTE BØGER Bestilte bøger leveres inden for 2-4 hverdage, såfremt bogen er på lager. Falder bestillingen sammen med en weekend eller helligdage, forbeholder Trojka sig ret til at levere inden for 7 hverdage. En ordre kan evt. deles op i flere leveringer, men faktureringen sker på én gang. Hvis der er problemer eller forsinkelser med leveringen, får du besked til den e-mailadresse, du har angivet ved bestilling.

Bemærk, at leveringsomkostninger tillægges fakturaen ved endelig levering.

RETURRET FOR SKOLER OG UDDANNELSESINSTITUTIONER Kontakt venligst forlaget på trojka@trojka.dk , hvis I ønsker at sende bøger retur. 

Særligt for bestilling af onlinebøger

LEVERING AF ONLINEBØGER Når du køber en onlinebog, køber du et digitalt produkt til læsning online. Du får adgang til dine onlinebøger via en e-mail, som Trojka sender til den e-mailadresse, du har angivet ved bestilling. Bemærk, at der ved køb af skolelicenser påregnes en ekspeditionstid på 1-3 hverdage.

Da leveringen af onlinebogen sker digitalt, betaler du ikke leveringsgebyr.

ONLINEBØGER SOM KLASSESÆT Ved bestilling af onlinebøger i klassesæt sender Trojka en e-mail med adgang til et administrationssystem, hvorfra bogindkøbere nemt kan uddele onlinebøger til eleverne.

FORTRYDELSES- OG RETURNERINGSRET Når du har klikket på ’Gennemfør betaling’, og betalingen er godkendt, har du gennemført dit køb og har ingen fortrydelses- og returneringsret, idet leveringen sker i umiddelbar forlængelse af købet.

BETALINGSFRIST Trojka fremsender en elektronisk faktura. Betalingsfristen er netto kontant 14 dage fra faktureringsdatoen.

KRAV TIL DIN BROWSER Onlinebogen kan læses fra alle devices med internetadgang. For at kunne læse onlinebogen anbefaler vi, at du installerer én af følgende browsere:

 • Chrome 9
 • Firefox 4
 • Internet Explorer 9
 • Safari 5

BETINGELSER FOR BRUG 

 • Du skal være online for at bruge onlinebogen.
 • Onlinebogen er personlig.
 • Adgangen til onlinebogen beskyttes af et password, som ikke må videregives.
 • Kun brugere, som har købt adgang, må anvende onlinebogen.
 • Misbrug vil medføre lukning af adgang til ens onlinebog.
 • Onlinebogens indhold, billeder, grafer mv. er beskyttet af ophavsretten. Det er udelukkende tilladt at kopiere indholdet fra onlinebogen til egen brug.

SUPPORT Onlinebogen opbevares på en server i Holland. Spørgsmål kan stilles på dansk, mens support ydes på engelsk.

ANSVAR Trojka har intet ansvar for tab som følge af:

 • Driftsforstyrrelser, der hindrer din eller andres brug af onlinebogen, herunder brugen af administrationsmodulet til håndtering af skolelicenser. Dette gælder uanset om driftsforstyrrelser eller afbrydelser skyldes forhold hos Trojka, Trojkas it-leverandør eller samarbejdspartnere, på internettet, hos internetudbyderen eller telefonselskabet.
 • Misbrug, afsløring, ødelæggelse eller i det hele taget kompromittering af data eller programmer på din eller andres computere i forbindelse med din eller andres brug af internet og internetprogrammer.
 • At uberettigede personer har fået adgang til din personlige onlinebog eller informationer, der er registreret dér. Overtrædes betingelser for brug, er Trojka berettiget til straks at spærre for din adgang til onlinebogen. Du kan til enhver tid bede om at få slettet din profil og dit indhold på onlinebogen ved at kontakte Trojka.
 • Hvis platformen, hvor onlinebogen hostes, ophører med at være i drift, ophører adgangen til onlinebogen samtidig. Trojka kan med 30 dages varsel meddele, at onlinebogen vil blive slettet, og at adgangen derfor ophører. Du vil i den forbindelse blive tilbudt en pdf-version af onlinebogen.